Aankoop van een Geberit up320

Logo Toiletmarkt

Mijn inbouwreservoir was kapot gegaan. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een geberit up320 inbouwreservoir omdat deze van een erg goede kwaliteit is en daarom ook een lange levensduur heeft. 

toilet

Zeer veel informatie op de website van Toiletmarkt 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf dat een geberit up320 aanbiedt kreeg ik zeer veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Toiletmarkt mij het meeste aan. De website bevat namelijk erg veel informatie en is zeer overzichtelijk. Op de website staat onder andere ook vermeld dat het bedrijf meer dan 40 jaar ervaring heeft. Daarom besloot ik ook om contact met het bedrijf op te nemen om te vragen voor advies.

Erg vriendelijk en uitgebreid geholpen door een van de medewerkers

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijke en zeer uitgebreid geholpen door een van de  medewerkers. Na het gesprek besloot ik om over het gaan tot een aankoop van een Geberit Up320. Ik had dit voor 15.00 uur besteld en werd de volgende dag al geleverd. Het inbouwreservoir was erg gemakkelijk om te plaatsen en daarom ben ik ook zeer tevreden over het bedrijf.