Douchecabine in je badkamer?

Veel woningen in de stad hebben geen ruimte voor een bad in de badkamer. Een douche is daarom de beste optie om te hebben in je badkamer. Maar voor je douche heb je natuurlijk verschillende opties. Een douchegordijn om de douche af te scheiden, een douchebak, een inloopdouche, een nis draai- of schuifdeur en niet te vergeten een douchecabine. Bij Q1 Sanitair kan je terecht voor al je sanitaire behoeftes zoals badmeubels, spiegels, douches, baden, kranen, radiatoren, toiletten, wastafels en zelfs tegels en accessoires. Voor douche cabines ben je daar dus zeker aan het juiste adres. 

Douchecabine 

Wat voor douchecabine heb je dan nodig? Er zijn veel verschillende soorten douchecabines te vinden bij Q1 Sanitair. Je hebt douchecabines met hoekinstap, een vijfhoek, een douchecabine met een draaideur, een schuifdeur, een draaideur zonder profiel en een douchecabine kwartrond. Verder biedt Q1 Sanitair verschillende soorten douchecabines aan; een complete douchecabine, een zwarte douchecabine en een glazen douchecabine. Ook het formaat kan verschillen en dat is misschien nog wel een belangrijke factor gezien je badkamer. De douche moet natuurlijk wel in je badkamer passen. 

Douchecabine kopen

Wil je een douchecabine kopen? Dan zit je bij Q1 Sanitair aan het juiste adres. Door hun veelzijdige aanbod aan douchecabines zit er ongetwijfeld iets tussen voor jou. Bovenstaand staan al veel opties wat betreft het aanbod aan douchecabines. Je kan altijd even langs gaan in één van de showrooms om de douchecabine in het echt even te bekijken. Dan kan je de douche even uitproberen. Zo weet je zeker dat je de goede keuze maakt en dat jij de juiste douchecabine in huis hebt. Je doet er ook jaren mee. Kijk voor meer informatie bij Q1 Sanitair. 

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*