Een infraroodcabine aanschaffen?

een cabine in huis

Al meerdere jaren heb ik terugkomende klachten in mijn spieren. Na meerdere malen de huisarts en de fysiotherapeut bezocht te hebben kwam er steeds geen verbetering in. Net toen ik de moed een beetje op begon te geven kwam ik online wel een heel interessant artikel tegen. Zo zou een infrarood sauna veel verlichting kunnen geven bij klachten in de spieren. Eerlijk gezegd was ik hier in eerste instantie wat sceptisch over. Als mijn fysiotherapeut de klachten niet goed kon verlichten, hoe kon een infrarood sauna dat wel kunnen? Al had ik er niet veel vertrouwen in en heb ik niet veel met sauna’s, ik wou het toch eens proberen. Zo ben ik eerst naar een sauna in de buurt gegaan en heb daar een tijdje in de infrarood sauna gezeten. Toen ik er uit kwam merkte ik dat de klachten er nog steeds waren, maar al wel vele malen minder waren geworden. En omdat ik niet graag naar een sauna ga besloot ik zelf een infraroodcabine in mijn huis te laten plaatsen. 

sauna goed voor de huid

Professioneel geplaatst

Omdat ik graag een goede investering wou maken in zo’n cabine, wilde ik dat zo’n cabine wel van goede kwaliteit zou zijn en professioneel geplaatst zou worden. Uiteindelijk ben ik bij Bodyfit terecht gekomen. Allereerst had ik de website bezocht om daar wat informatie op te zoeken. Al snel werd ik enthousiast en kreeg ik er al een goed gevoel bij, daarom heb ik contact opgezocht met dit bedrijf. Bodyfit is gedurende het gehele proces professioneel en goed te werk gegaan en ook heb ik het contact met hen als zeer prettig ervaren. Ze hebben mij ook goede adviezen gegeven en met hun tips en goede werk heb ik nu mijn perfecte infraroodcabine in huis. Ik ben er erg tevreden mee.

sauna op maat