houten vloer

Houten vloer

Bij Knulsthoutenvloeren bieden ze vele soorten houten vloeren. Het toevoegen van schoonheid, stijl, warmte en waarde aan je huis met een mooie houten vloer naar keuze wordt je dus heel makkelijk gemaakt! Ze hebben hier een grote verscheidenheid aan houtkleuren, stijlen en houtsoorten. Je kunt een klassieke eikenhouten vloer of iets moderners en eigentijds in je huis plaatsen dat perfect op je interieur

aansluit. De collectie bevat bamboevloeren, kurkvloeren, hardhout en massief hardhouten vloeren die tijdloze schoonheid en duurzaamheid bieden. Ook kun je bij Knulsthoutenvloeren terecht voor parketvloeren die geschikt zijn voor installaties op stralingsverwarmingssystemen, betonnen platen en kelders in je huis.

Houten vloer

Volop keus en professionele plaatsing

Ze hebben een ervaren team dat je kan helpen je vloer tegen betaalbare prijzen te leggen. De deskundigen gebruiken alle moderne gereedschappen die beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat je huisvloer correct wordt gelegd en dat alle technische werkzaamheden op professioneel niveau worden uitgevoerd. Je hebt keuze uit de beste merken kwaliteitshout en perfecte installatie van massief en bewerkt hardhout, inclusief spijkeren, vastlijmen of voegen en Click-on-methoden. De klantenservice is heel vriendelijk en helpt je graag bij het uitkiezen van een hardhouten vloer die geschikt is voor je behoeften, zowel voor de woonkamer, de keuken als voor andere ruimtes, inclusief plaatsen met veel verkeer in huis. Ze houden rekening met de look die je wilt en hoeveel je van plan bent te investeren. Als je nog steeds twijfelt, kunt je de hele selectie van houten vloeren online bekijken of een gids bestellen. Voor je het weet heb je dan een prachtige houten vloer in huis!

Houten vloer