kabelclips zelfklevend

Kies voor kabelclips zelfklevend

Lees hier over handige zelfklevende kabelclips. Door de jaren heen zijn er veel methodes ontstaan om kabels in de woning netjes weg te werken. Enkele bestaan nog, zoals een plakzadel en kabelbinders onder de naam tyraps, vele anderen zijn weer verdwenen. Binnen deze categorie kunnen kabelclips zelfklevend misschien het meest handig zijn.

Tot een valse plint aan toe

In het intro staat al, door de jaren heen waren er veel methodes om kabels weg te werken. Vroeger ging het onder het tapijt, maar dat was geen succes, evenals een goot op de plint. Dan zaten de kabels verwerkt achter een valse plint. Als het nieuw was kon het wel mooi zijn, maar als het een keer losgehaald moest worden dan kreeg je het nooit meer netjes terug. Op het ogenblik zijn deze methodes onmogelijk. Een moderne woning heeft geen tapijt en kamers zijn bij voorkeur plintloos.

kabelclips zelfklevend

Draadloos is ook geen oplossing voor alles

Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel hoop was op alles draadloos. Het meest bekende is de afstandsbediening van de tv, deze is in feite altijd draadloos geweest. Daarvoor moest je naar de tv lopen om deze op een ander kanaal te zetten, een afstandsbediening met een draad is er eigenlijk alleen voor de video geweest en niet voor de tv. Maar omdat er steeds meer draadloos was krijgen sommige personen gewoon last van straling in de woning. Dus de vraag naar ouderwets, kabels van de stereoset naar de luidsprekers, zal nooit verdwijnen. Maar deze kabels wil je netjes weggewerkt hebben, en een goede oplossing is kabelclips zelfklevend. De clip geleidt de kabel, en is eenvoudig weer los te halen en weer vast te zetten. Dit is het voordeel van een kabel op die manier vastzetten, en niet met een tyrap, want deze is voor eenmalig gebruik. Als je de kabel weer los moet halen moet je de tyrap doorknippen. Ook kan het systeem van zelfklevende kabelclips handiger zijn dan een plakzadel. Maar nu heb je alle keuze hoe jij de kabels netjes wil wegwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *