Bestdeco

Heeft u die fotolijsten en canvasdoeken nu ook wel eens gezien? U bent niet de enige, steeds meer mensen zoeken een iets stoerdere variant voor aan de muur. Een Foto op aluminium biedt dan uitkomst. Aluminium staat namelijk bekend om de robuuste look en de lange levensduur. U kunt dus lekker lang genieten van uw favoriete foto. Tevens heeft u veel keuze in de afwerking, zo wordt uw wanddecoratie persoonlijk.

Glanzend of geborsteld?

Een sandwichplaat met twee toplagen, een kunststoflaag of een bewerking met polyester lak. Het zijn slechts enkele van de afwerkingen die u kunt kiezen wanneer u een foto op aluminium bestelt. Een geborstelde variant geeft op zijn beurt een meer robuuste uitstraling en een witte finish is strakker en meer helder. U kunt de wanddecoratie op en top beschermen, bijvoorbeeld door het aanbrengen van een waterbestendige coating of een UV-print. Op die manier vervagen de kleuren niet zo snel en heeft de foto een langere levensduur. Kiest u direct uw ophangsysteem erbij? Dan hangt uw favoriete foto straks perfect op de zorgvuldig uitgekozen plek.

Bestdeco

Zo kiest u de juiste leverancier

U ziet snel wanneer een aluminium afdruk op professionele wijze is gemaakt met behulp van de meest moderne technieken. Het eindresultaat komt namelijk een stuk beter uit te verf, wanneer de producent investeert in de beste machines en materialen. Zo is ook de gebruikte inkt van grote invloed op het resultaat. Vraag hiernaar wanneer u een aanbieder op het oog hebt. Op die manier weet u zeker dat u straks een wanddecoratie heeft die zo lang mogelijk goed blijft en waar u met plezier naar blijft kijken.