Moderne uitstraling van je woning

Ventilerende koepel

Een uitbouw is tegenwoordig niet meer weg te denken, mensen die een grote tuin hebben willen het woongenot vergroten met een verlenging van de huiskamer. Echter in veel gevallen komt er dan niet voldoende daglicht binnen. Een strakke moderne uitbouw is de perfecte ruimte om een vlakke lichtkoepel te plaatsen. De uitstraling en het comfort van je uitbouw wordt op deze manier vergroot. Lichtkoepels.info heeft alle onderdelen om een mooie moderne lichtkoepel samen te stellen voor jouw strakke aanbouw. Maar ook in andere ruimtes past de koepel natuurlijk perfect.

Openslaande koepel kopen

Hoge isolatiewaarde

Het plaatsen van een lichtkoepel heeft wel effect op de isolatiewaarde van je woning. Plaats je een koepel die niet is geïsoleerd dan verlies je veel energie en warmte door de koepel heen. Duurzaam plaatsen met materialen die isolerend zijn is van het grootste belang, zeker als je de lichtkoepel plaatst in een bewoonde ruimte. Een standaard koepel van lichtkoepels.info heeft drievoudig glas om de isolatiewaarde van je woning te behouden. Wil je een nog beter geïsoleerde koepel dan zijn er ook lichtkoepels met een nog hogere waarde voor de isolatie.

Dakbetreding

Een vlakke lichtkoepel is altijd voorzien van glas wat vlak is. De koepel wordt over het algemeen gebruikt voor moderne gebouwen, niet alleen om daglicht naar binnen te brengen. Ook ter decoratie is een koepel erg mooi om te zien, of te ventileren in een natte ruimte. Alle onderdelen voor een koepel samen te stellen zijn ook beschikbaar in het assortiment, als set of als losse onderdelen om zo de perfecte koepel te maken voor jouw huis.