Toolnation

Er is niets zo vervelend als een mooie tuin hebben, maar de randen rondom een boom of bloemenstruik niet netjes zijn. Toch zijn de randen eenvoudig te onderhouden, door gebruik te maken van bosmaaiers. Hiermee maai je als het ware het gras weg rond langs een boom of perkje, waar je met een grasmaaier niet bij kunt. Ook voor het weghalen van onkruid kun je de maaier uitstekend gebruiken. Heb je een struik met dunne takken is dit ook mogelijk bij te werken.

Verschillende modellen

Voor de aandrijving zijn er bij Toolnation verschillende soorten bosmaaiers, zo heeft ieder soort model zijn voor en nadelen. Een bosmaaier op elektriciteit heeft als voordeel dat je altijd ermee kunt werken, nadeel is dat je wel een punt moet hebben waar je stroom vandaan kunt halen. Een maaier op een accu is op zich erg handig, maar heb je geen tweede accu dan ben je beperkt in de duur van je werkzaamheden. Tenslotte een bosmaaier op benzine, voordeel is dat deze zeer krachtig zijn in de werkzaamheden. Nadeel is de herrie die het apparaat maakt. 

Toolnation

Ongelijk terrein

Heb je een oprit bij je garage die op of afloopt? Vaak gaat er tussen de stoeptegels onkruid zitten, door gebruik te maken van bosmaaiers haal je dit eenvoudig weg. Ook de randen van het gazon bij de oprit zijn met de maaier mooi strak te maken, een bosmaaier is multifunctioneel en voor veel doeleinden te gebruiken in en rondom het huis. Is het gras te hoog in je tuin om het te maaien, met de maaier kun je ook dit aanpakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *