Mooie en voordelige PVC vloeren Enschede bij Tegelmaxx

logo_tegelmax

Ik heb een aantal dagen geleden samen met mijn vriendin een nieuwe woning gekocht. We moesten echter nog wel op zoek naar een nieuwe vloer. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar PVC vloer Enschede om een bedrijf bij ons in buur te vinden dat mooie PVC vloeren aanbiedt. 

Zeer veel verschillende bedrijven bij ons in de buurt dat vloeren aanbieden 

Toen we op het internet op zoek gingen naar PVC vloer Enschede kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven bij ons in buurt dat vloeren aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Tegelmaxx ons het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf voordelige prijzen hanteert voor de vloeren en tegels die zij aanbieden. Ook zijn er op het internet erg veel positieve reviews van voorgaande klanten te vinden wat ons erg aansprak. Daarom  besloten we ook om een bezoek aan de showroom te brengen. 

interieur

Zeer vriendelijk en uitstekend advies gekregen 

In de showroom werden we al erg snel en zeer uitgebreid door een van de verkopers geholpen. Nadat we een aantal PVC vloeren met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot een aankoop. De vloer werd namelijk aangeboden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarom zijn we ook super tevreden over de vloer die we hebben gekocht bij Tegelmaxx. 

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*