toiletpot hangend

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw toilet dan zijn er verschillende keuzes die je kunt maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen tussen een toiletpot hangend of niet hangend. In deze tekst gaan we kijken wat de verschillen tussen deze twee toiletpotten zijn. Daarnaast kijken we naar de verschillende voordelen die beide toiletten bieden en waarom je zou kunnen kiezen voor een van beide toiletten. Op die manier weet je precies welk toilet het beste bij jou past en bij de kamer waarvoor je een toiletpot zoekt.

toiletpot hangend

Tips voor het kopen van een toiletpot hangend

Eigenlijk zegt de naam van deze toiletpot al een beetje wat het inhoudt. Het is namelijk zo dat dit toiletpot niet staat zoals een normaal toilet, maar hangend is. Onder de pot zit dan ook een ruimte omdat deze boven de grond hangt. Daarnaast is er ook een verschil qua reservoir. Bij een normaal toilet zit het reservoir namelijk gewoon in het zicht boven de pot. Bij een zwevend toilet, zoals de hangende pot ook wel wordt genoemd, is dat niet het geval. Daar zit het reservoir namelijk achter de muur verwerkt waardoor deze uit het zicht is. Dit geeft en veel nettere uitstraling aan de kamer. De knoppen voor het toilet zitten tegen de muur aan en dus niet bovenop het reservoir zoals het bij een normaal toilet gaat. Zoals je kunt merken zitten er dus een hele hoop verschillen tussen beide toiletten, maar wat zijn nou de voordelen van beide potten?

Voordelen van een hangend of niet hangend toilet

Tussen de potten zitten een hoop verschillen en dus ook andere voordelen. Bij een normaal toilet is het zo dat deze vaak goedkoper is, maar daarnaast ook makkelijker om te installeren. Bij een zwevend toilet kost dit dus wel meer moeite, maar hier krijg je wel wat voor terug. Het toilet heeft namelijk een hele nette en mooie uitstraling waardoor hij veel luxer is. Ook is het natuurlijk opgeruimder en is het toilet makkelijker schoon te maken door de ruimte tussen de pot en tussen de vloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *