Vloertegels met houtlook voor wie parket te duur vindt

vloertegels houtlook

Hout is mooi, charmant en stijlvol. Het geeft bovendien een luxe uitstraling. Het is helaas ook hartstikke duur. Daarom kiezen steeds meer mensen voor vloertegels met houtlook. Want parket is gewoon onbetaalbaar tegenwoordig, zeker wanneer je voor kwaliteit gaat. Vloertegels met houtlook hebben echter veel voordelen ten opzichte van hout.

De goedkopere optie

Een aantal van de voordelen van houtlook tegels:

  • ze zijn goedkoper
  • je maakt ze makkelijker schoon
  • ze gaan langer mee

Vooral de prijs haalt veel mensen over de streep. Het is namelijk heel vervelend om een vloer te moeten leggen die de hoofdprijs kost maar waarvan je weet dat de kans bestaat dat het amper tien jaar meegaat. Hout beschadigt sneller en moet vaker onderhouden worden. Parket is namelijk niet alleen duur in aanschaf maar ook zeker in onderhoud. Houtlook tegels zijn voordeliger en dankzij moderne technieken amper van echt te onderscheiden.

vloertegels houtlook

Schoonmaak is belangrijk

We willen allemaal een schoon huis. Hoe doe je dat? Juist, door vaak schoon te maken. Dus niet alleen even een bezem door de kamer maar ook met een stofzuiger en vervolgens met een zeem even alles goed schoonmaken. Dat kan in principe wel met parket maar elke keer als je het doet dan beschadig je ook een stukje van het hout. Bovendien moet je altijd heel erg oppassen hoeveel je gebruikt want teveel water kan parket verpesten. Bij tegels hoef je daar totaal niet bang voor te zijn.

vloertegels houtlook

Ideaal met huisdieren

Het zal je ook niet ontgaan dat tegels echt hemels zijn als je huisdieren hebt. Al die haren overal dat doet je helemaal niets, want je hebt ze zo opgeveegd dankzij die veelzijdige tegelvloer.