Heel simpel gezegd is een dispenser een product waar je iets uit kan halen. Dit kan een zeepdispenser zijn, een dispenser voor handdoekjes, toiletpapier of een dispenser voor schoonmaak doekjes. Een dispenser is eigenlijk alles wat je kan hervullen, dit zie je vooral vaak in openbare gebouwen. Daar loopt dan iemand van de schoonmaak rond vaak met latex handschoenen aan om ervoor te zorgen dat alles weer gevuld is. 

Wat voor dispensers kan je gebruiken en waarvoor?

Zoals hierboven al benoemd zijn er diverse soorten dispensers, die je het meest ziet zijn de dispensers met toiletpapier, die kom je in ieder openbaar toilet tegen. Daar hangen vaak bij de wastafels ook de zeepdispensers en of de schuim dispensers en de dispensers met handdoekjes erin. Zelf kan je er niet bij om ze bij te vullen. Ze gaan namelijk open met een speciale sleutel en worden bijna dagelijks bijgevuld. Sinds de corona uitbraak zijn er ook speciale vloeibare dispensers, waar je je handen kan schoonmaken met alcohol gel. Deze dispensers staan nu praktisch bijna bij iedere in- en uitgang. 

Waar koop je de dispensers?

Via Disposable Discounter kan je diverse soorten dispensers bestellen van het merk tork. Tork heeft niet alleen dispensers maar ook de vullingen en overige producten, zoals luchtverfrissers; er zijn verschillende geurtjes om al die onwenselijke geurtjes te maskeren. maar ook een mooie RVS dispenser lijn die wat luxer eruit ziet en zeker voor een openbare ruimte heel mooi kan zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *