Mijn beste vriendin is een super enthousiaste en leuke meid, ze is avontuurlijk en kan lekker gek doen. Ze is verzot op de natuur en vooral op bloemen en planten. Ze vindt alle bloemen geloof ik wel prachtig maar tulpen zijn haar favoriet aller tijden. Ik ben een vriendin die niet perse op speciale gelegenheden of tijdens feestdagen iets voor iemand doet, ik wil de mensen in mijn leven graag laten weten dat ze bijzonder voor me zijn. En dat kan natuurlijk elke dag van het jaar zijn. Dus besloot ik mijn vriendin laatst te gaan verrassen met een bos mooie tulpen. En het liefst een boeket waar ook oranje tulpen in zouden zitten, want oranje tulpen staan voor enthousiasme en dat is nu dus precies waar mijn vriendin ook voor staat! Ik wilde er dan een lief briefje bij doen waarop elke roos die in het boeket vertegenwoordigd zou zijn, omschrijven. Maar ik wilde het boeket laten bezorgen en niet zelf naar haar toe brengen. Ik wilde eigenlijk het liefst dat ze er zelf achter zou moeten komen dat het boeken van mij afkomstig was, dus zou ik mijn naam er niet bij zetten. Op de website tulpen.nl, heel toepasselijk, ben ik op zoek gegaan naar een boeket waar oranje tulpen in zouden zitten. Ik kwam op het boeket gemengde tulpen uit, een mooie bos tulpen waar ook de oranje tulpen in zitten. Op de site kunt u kiezen voor een boeket vanaf 12 tot wel 200 rozen! Nu vind ik een boeket van 200 tulpen net iets te groot maar 30 tulpen voor mijn lieve vriendin vond ik wel heel mooi. De oranje tulpen zien er op de foto heel mooi uit, net als alle andere kleuren die erin zitten. De tulpen komen uit hun eigen kwekerij, als u voor 12 uur besteld zijn de tulpen morgen al in huis, u kunt zelf een dag uit kiezen dat ze geleverd worden, ze worden mooi verpakt en kosteloos kunt u een kaartje toevoegen. Ze geven tips over hoe de tulpen moeten worden verzorgd, maar gelukkig weet mijn vriendin dit al dus ik hoefde dit niet uit te leggen.

Oranje tulpen of toch liever een andere kleur?

Ze bieden een aantal verschillende kleuren tulpen aan op de site. Want u kunt natuurlijk ook een boeket met maar 1 kleur bestellen of 1 tulp met 2 verschillende kleuren. Ik ben blij dat ik op deze site ben terecht gekomen, mijn vriendin is hartstikke blij met de tulpen!

Ook interesse in mooie tulpen?

Dan is deze website een leuke aanrader, want:

  • Ze hebben een groot aanbod tulpen.
  • Ze leveren snel én met gratis kaartje erbij.
  • De tulpen worden in eigen kwekerij gekweekt.

Een mooie bloem wordt toch door iedereen wel gewaardeerd? Mijn vriendin vond de tulpen heel mooi en ze vroeg me zelfs waar ik ze had besteld zodat ze ze in het vervolg ook daar kan blijven bestellen. Ze zijn lang blijven staan, de levering was heel keurig en de klantenservice erg vriendelijk. Klik daarom snel even door naar deze site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *